Street Style Summer Tattoo’s

Onlangs ben ik voor 12 dagen naar Italië geweest. Heerlijk genoten van het warme weer, strand, zee, zwembad, pizza’s en Spritz Aperol. Het zomerse weer betekende veel strandkleding en blote benen, maar niemand die zich ‘leek’ te schamen. Het is warm, dus je draagt minder kleren. Minder kleren, dus meer huid. En tot mijn verbazing verbleven er op de camping – ja ik was op een camping – veel mensen met tatoeages.

Deense mannen van 30 jaar met baby’s in de armen, jongeren met tattoo’s op de enkels. Chinese tekens waren nog steeds het populairst, samen met initialen, tribals en uiteraard kleine sterretjes.  In de zomer zijn de tatoeages (veelal op de bovenarmen, billen en enkels) zichtbaar voor iedereen. En wat heb ik genoten van deze tatoeages! Er lopen meer mensen rond met een prachtig plaatje dan wij kunnen zien.

Om het zomerbloot en dus de zichtbaarheid van tattoo’s te vieren, hier een aantal van mijn favorieten:


Bron Tumblr


Bron Tumblr


Bron Tumblr


Bron Celinaciaaa Tumblr


Bron Michaeljssoul Tumblr


Bron Itsallabouttheink Tumblr


Bron Comechainedalice Tumblr


Bron DreamsaboutLife Tumblr


Bron Alessiodemarco Tumblr


Bron Tumblr

Zoals jullie zien hou ik van lieve plaatjes, krachtige statements en mooie quotes.  Wat vinden jullie van tatoeages? Ik wil graag er graag twee en weet al ruim 10 jaar welke twee het worden, maar ik heb de stap nog niet gewaagd. Dit heeft geen specifieke reden trouwens. Hmm…

About the author

Marleen

View all posts