Kortingsactie webwinkel marington.nl

De webwinkel Marington.nl is pas een jaar bezig, maar heeft al de nodige fans. Dit mede door de persoonlijke benadering. Maar ook omdat het assortiment bestaat uit een unieke combinatie van Wonen- & Mode accessoires.

“Vooral populair zijn de leren tassen, muurstickers en hamamdoeken“, vertelt Maikel Huurneman, eigenaar van de webwinkel. Maar de winkel biedt nog veel meer, zoals koffers, verlichting en sjaals. “Binnenkort komen er nieuwe sieraden en woonaccesoires bij.” Een webwinkel dat flink aan het groeien is dus. De webwinkel onderscheid zich door bijzondere accessoires van hoge kwaliteit te bieden. Voor in je huis, badkamer, kledingkast, waar je wilt. Doordat de kwaliteit van de producten hoog ligt, ook wel wat duurder geprijsd. Gelukkig hebben wij een kortingscode voor jullie!

Wat nog meer? Snelle verzending (2-4 dagen), meerdere manieren om te betalen en je kunt binnen 14 dagen ruilen. En de muurstickers zijn echt te gaaf!

De code

Laten we eerlijk zijn, dit is niet de allergoedkoopste webwinkel. Daarom delen we natuurlijk deze kortingscode uit. Voor jullie, om eindelijk die mooie tas te kopen!

Kortingscode: fD7JK36cS
Let op: geldig t/m 31 augustus. Dus je hebt nog een week om je slag te slaan.

 

Mijn favorieten

Schermafbeelding 2013-08-23 om 09.42.30

Handtas Kunstleer Kelsea Turquoise 69,95

Schermafbeelding 2013-08-23 om 09.43.00

Muursticker schoolbordstijl Long Dog Larry 39,95

Schermafbeelding 2013-08-23 om 09.44.07

Hamamdoek 170×100 cm Framboos / Wit 18,95

Schermafbeelding 2013-08-23 om 09.44.45
Emilia Sjaal Light Blue 19,95

Leuk? Like ze op Facebook >
PS. Ze hebben ook winacties…

Onlangs ben ik benaderd door de webwinkel Marington.nl of ik met ze wilde samenwerken voor een artikel op mijn blog. Uiteraard ben ik niet de beroerdste, mits ik het van toegevoegde waarde vind voor mijn blog en ik jullie eerlijk mag informeren over de samenwerking. Bij deze.

 In samenwerking met webwinkel Marington.nl

About the author

Marleen

View all posts