Wishlist | Tips voor jouw sint&kerstverlanglijstje

Ik vind het zooooo moeilijk! Lijstjes maken voor december. En we vieren kerst en sinterklaas met cadeaus met familie, vrienden, schoonfamilie én collega’s! En dan zijn mijn broer en vriend ook nog jarig. Cadeautjes kopen vind ik leuk en makkelijk. En dichten vind ik ook best okay. Maar wat wil ik zelf? Ik heb al zoveel!! Toch heb ik wat te wensen en misschien helpt het jou ook bij het bedenken van leuke cadeautjes!

Geurkaarsen
Deze geurkaarsen van de Hema zijn zoooo lekker. Ik ben normaal totaal niet van geurkaarsen. Vind ze te sterk ruiken, te overheersend. Maar deze van de Hema zijn subtiel en nog supermooi ook.
Prijs 2 voor 3,00

Droog Sticky Lamp
Ik zag de Droog Sticky Lamp voor het eerst op de woonbeurs. Hij is zo leuk en origineel. Simpel te monteren op de muur. Zo wordt plastic opeens heel stoer.
Prijs 19,95


Bron foto

Magisso Theekop
Ik ben echt hopeloos verliefd op de Magisso theekop. Het is een praktisch en prachtig design. Of zoals op cadeau.nl staat: “De theekop van Magisso heeft een driehoekige bodem en een ingebouwde en uitneembare zeef. Je vult het zeefje met je losse thee, en giet simpelweg heet water in de kop. Kantel het kopje de ene kant op om de thee te laten trekken, en zodra de thee sterk genoeg is kantel je het kopje de andere kant weer op!” Ideaal toch? Wel wat duur, maar zo mooi!
Prijs 20,00 ps

Me loooovee spelletjes. Dit jaar willen we gaan voor een groot klassiek spel zoals Risk of Monopoly. Maar ik kan jullie allemaal bovenstaand spel aanraden. Dit kleine spelletjes gaat om snelheid en behendigheid. Dit spel was genomineerd voor Spel van het jaar 2012. Ik wilde hem vorig jaar kerst al kopen, maar heb hem onlangs pas gekocht. 999 Games heeft een aantal van mijn favoriete games en deze hoort er nu zeker bij.
Lees meer
Prijs 12,99


Bron foto

Michael Prins – Rivertown Fairytales
Serieus, wat een heerlijk album voor de snel naderende wintermaanden. Persoonlijk, diepgaand en nog hartstikke Nederlands ook. De winnaar van De Best Singer-Songwriter van Nederland heeft een top debuutalbum afgeleverd. Voor mensen die nog cd’s kopen, een must have op jouw verlanglijstje.
Prijs 17,99


Bron foto

Graeme Simsion – Het Rosie project
Het boek The Rosie Project heeft veel goede recensies op mijn favoriete blogs. Ik wil hem dolgraag lezen. Waar gaat het over? Op Bol.com staat: “De autistische Don Tillman doceert genetica aan de universiteit. Hij is superintelligent, kan geweldig koken en is op zoek naar een vrouw. Door zijn sociale onhandigheid is hij echter nooit verder gekomen dan een eerste date. Met behulp van een zestien pagina’s tellende vragenlijst hoopt hij zijn perfecte partner te vinden.” Ik zie mezelf al zitten met een dekentje op de bank en dit boek.
Prijs 17,95 

Wat staat er op jullie lijst?

About the author

Marleen

View all posts