Scandinavische inspiratie

Ik ben fan van de Scandinavische manier van leven. De kleding, de meubels, interieur stijl, het eten, de sociale voorzieningen. Ze hebben het daar mooi voor elkaar. Vooral de Scandinavische woonstijl vind ik fantastisch. Lichte kleuren, natuurlijke elementen zoals staal en hout, mooi design met strakke lijnen en moderne meubels. We willen ons huis daarom ook wat meer vullen met Scandinavische invloeden (maar dan wel met mintgroen of rood elementen, ligt aan de kamer). Wat vinden jullie van deze stijl? 

Wij zijn trouwens echt op zoek naar van die flipklokken en wekkers. Als je er eentje tegenkomt, stuur je dan even een berichtje? 😛


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto

About the author

Marleen

View all posts

4 Comments

  • Leukk! Mijn moeder vertelde laatst over zo’n flipwekker die ze naast haar bed had vroeger maar elke minuut flipte dat ding dus om en maakte zoveel lawaai dat er van slapen niks terecht kwam.

    • Haha, dat kan ik mij voorstellen, maar ze zijn zoooo moooi! Volgens mij had mijn oma alleen zo eentje met de datum en die moest je zelf ‘s ochtends weer aanpassen, dat telt niet 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *