Terug naar de schoolbanken!

Ja mensen, het is waar. Ik ben weer aan de studie! Bijna 6 (!) jaar geleden ben ik afgestudeerd als journalist. Daarna flink aan het werk gegaan als webredacteur en (online) communicatiemedewerker. Maar ik miste kennis op het gebied van communicatie, terwijl ik mij dolgraag op dat gebied wil ontwikkelen. Dus wat doe je dan? Juist: leren!

 Ik heb mij aangemeld bij de LOI voor de studie Nima Communicatie A. En nu ben ik druk aan het leren, zodat ik in oktober examen kan doen. En slagen! Zodat als ik weer aan de slag ga als communicatiemedewerker, ik ook echt weet waar men het over heeft. De ervaring heb ik, maar bepaalde jargon mis ik. En verbanden leggen.

Dat is de redden dat ik wat minder ben gaan bloggen de laatste tijd, maar ik beloof jullie dat ik nog regelmatig hier te vinden ben. Meerdere keren per week. Maar deze studie is ook belangrijk. Wish me luck!

 

About the author

Marleen

View all posts