Herfstblues

Na weken vol hard werken, veel leren en daarna een heerlijke vakantie in Mexcio, ben ik nu weer helemaal terug op aarde. En wat is het hier koud zeg! Ik blijf lekker binnen, met een kleedje op de bank, thee, chocolade (ik heb nog steeds geen pepernoten gehad, terwijl ik normaal op 20 augustus al in de winkel sta…) en goede muziek. Echte herfstmuziek met emotie, donkerheid en prachtige teksten. Niet depressief, wel gevoelig. Geniet!

Damien Rice – I Don’t Want To Change You

Ben Howard – Forget Where We Were (audio only)

Ryan Hemsworth – Snow in Newark

Oscar and the Wolf – Princess

Fink – Shakespeare

Tourist – I Can’t Keep Up (audio only)

Talisco – Your Wish

Avi Buffalo – So What

Wil je meer? Subscribe dan op mijn lijst op Spotify: Music Tweets (laatste maand). Klik hier >

About the author

Marleen

View all posts