Planty geeft iedereen groene vingers

Wij zijn niet goed met planten. Misschien omdat ons huis in de zomer zo in de zon ligt, dat het al snel tegen de 30 graden loopt. Laat staan dat de tuin vol op de wind staat. Met uitzondering van de kilometers hoge onkruid, kruiden en een paar mooie schapengras bollen, groeit er niets. Hou jij ook zo van groen, maar mis je de beroemde groene vingers? Dan is Planty misschien iets voor jou! Ik ben al fan.

Planty is een slimme bloempot die vertelt hoe het gaat met je plant. Is de temperatuur te hoog? Krijgt de plant wel genoeg zon of heeft hij wel genoeg water? Dankzij Planty krijg je antwoorden op deze vragen gewoon op je smartphone!


Continue reading

Bizar, maar geweldig

De meest bizarre en gave berichtjes dat ik de afgelopen week vond.

De Stratosphere Toren
Bovenop deze toren in Los Angeles van 350 meter hoog, zit een mini-attractiepark. En ja, dat is hoog! De attracties zijn vrij bizar. Je gaat op een wagen over de rand en ze laten je heel hard naar beneden vallen. De wagen stopt al na 3 seconden, maar je ziet die 300 meter grond onder je hangen. Er is een soort zweefmolen, ja 350 meter boven de grond. En natuurlijk kan je springen aan een koort (sky jumpen), 260 meter naar beneden en hebben ze een toren op de toren, die schiet je nog verder omhoog! En ik zag zelfs een achtbaan, die om de toren heen gaat. De hoogste achtbaan ter wereld.
Wie durft er mee?

Continue reading

De Sheldon vouwplank

Ik ben een erg grote fan van The Big Bang Theory, maar eerlijk gezegd ben ik pas laat in aanraking gekomen met de serie. Ik heb soms fases dat ik Sitcoms helemaal niets vind, zoals de afgelopen jaren. Maar nu zit de vooravond vol met relaxte series die je met een half oog tijdens het koken kan kijken. Voor The Big Bang Theory ga ik bewust zitten. Inmiddels heb ik alle afleveringen wel gezien, maar ik blijf er om lachen. Hardop.

Een scène blijft mij altijd bij. Een scène waarin Sheldon en Penny in het washok staan. De scene met de vouwplank.

Continue reading