Popsongs in een klassiek jasje

In de grote zaal van Tivoli is iets bijzonders aan de gang. Midden in de zaal op het podium is een prachtig decor neergezet met een bloeiende boom en daaromheen diverse microfoons, standaards en een schitterende vleugel.

Jaarlijkse traditie Amsterdam Sinfonietta
Vanavond is het tijd voor de jaarlijkse traditie van het strijkorkest Amsterdam Sinfonietta. Een unieke reeks aan nieuwjaarsconcerten waar twee stromingen elkaar vinden. Dit jaar is het de beurt aan de Canadees/Amerikaanse singer-songwriter Rufus Wainwright, een groot liefhebber van klassieke muziek.
Continue reading

Lekkerplek Ingeburgerd Zwolle

Een hamburger saai? Dan moet je vooral eens gaan eten bij Ingeburgerd in Zwolle. Daar staan zoveel hamburgers op het menu, dat je zeker iets speciaals vindt. Wat dacht je van de vegetarische buffelo bill met een Portobello als hamburger? Het verwend varkentje met pulled pork? Of a-sociaal, een dubbele rundvleesburger?

Continue reading

Uitgestelde koffie

Op het journaal was een item over de grote hoeveelheid daklozen in Londen. Hoe daar meer dan 8000 mensen geen dak boven hun hoofd hebben. De opvanghuizen zitten overvol en veel mensen slapen op straat. Ze hadden een baan, een huis, een normaal bestaan.
Continue reading