ABOUT ME

Voor direct contact klik hier > 

Schermafbeelding 2013-07-28 om 22.38.14

Mijn blog draait om inspiratie. Dingen waar ik blij van word, waar ik door geïnspireerd raak en wat ik graag wil delen om jullie te inspireren.

Hoi! Ik ben Marleen, woonachtig in het schitterende Arnhem. Ik vind het er prachtig want:

1. Er is een mooie diversiteit aan stedelijkheid, natuur (rivier/heuvels/weilanden) en architectuur (modern en klassiek).
2. Omdat het een super shopstad is!
3. Omdat het een culturele stad is en ik houd van muziek, film, kunst en mode!

Nu kan je ook meteen hierboven al lezen waar mijn blog over gaat! Over Travel (ik hou van mooie oude steden en landen die niet op Nederland lijken), Shopping (my girly side), Muziek, Film en Boeken (mijn vrije tijd). En ik hou van fotografie en koken. Een hele persoonlijke blog, wellicht een beetje een rommeltje van alles, maar zo ben ik: interesse voor veel, graag willen leren en ontdekken.

Daarom ben ik in 2004 aan de School of Media gaan studeren, Journalistiek. Mijn enige echte passie is schrijven. Bezig zijn met woorden, dat is wat ik wil. Achttien uren per dag (ik slaap weinig, maar droom wel veel). Ik wil typen en ontdekken. En wat ik ontdek, dat ga ik met jullie delen. Hopelijk vinden jullie hier ook veel inspiratie, want wat is er nou leuke dan mooie dingen delen. Daar wordt het nog mooier van…

Contact > 
Disclaimer >