Favs and Facts II

Gisteren was ik wat stil, want drukke dag en vooral leuke BBQ met vriendinnen (en de leuke mannen). Met biologisch vlees en vis, stokbrood en heerlijke toetjes. Oh en wijn. Ik ben weer blij. Maar nu wil ik jullie ook blij maken. Daarom bij deze de nieuwtjes, facts en hebbedingetjes die ik MOET delen. 

Skittles Sorting Machine
Who loves Skittles? Ik wel in ieder geval. En iedereen heeft zijn favoriete smaken. Mijne zijn de paarse, jammie. Bij M&M houd ik eigenlijk helemaal niet van de blauwe! Gek? Nou, het is meer dat de blauwe een kleur achterlaten op je tong. En wie loopt er nou graag met een blauwe tong? Ik niet. Oplossing voor het probleem, een Sorting Machine gemaakt door  Brian Egenriether. Via een sensor herkent het apparaat de kleur van de Skittle en sorteert ze in verschillende bakjes. Dit gaat trouwens niet heel snel. Maar staat wel leuk op de tafel met verjaardagen…
Verwachte prijs 300 euro (euh, dan maar met de hand…)


Bron afbeelding Technabob > 

De boyfriend Pillow
Ik heb een hele lieve knuffel genaamd vriendje. Maar innig in zijn armen slapen is alweer even geleden (wintermaanden +1). Een oplossing voor mensen die hun lieve knuffel moeten missen of die er nu geen hebben. De boyfriend pillow. Eigenlijk een halve, zonder hoofd en benen en met 1 arm. De boyfriend arm pillow dus. Kan je mee knuffelen. Maar is wel… raar.
40 euro bij megagadgets.nl  (een vriendje is duurder)

Schermafbeelding 2013-08-25 om 16.11.28
Bron Megagadgets.nl

The Nu Project
Soms is het best confronterend als je op Facebook kijkt of via Bloglovin de blogs afstruint. Al die mooie modellen en fashionetta’s, bloedmooie bloggers met de mooiste kleding en kapsels. Pff. Ik ben nu 27 en weet sinds 12 jaar dat dit buikje niet zonder heel hard werken verdwijnt. Maar ach, ik kan er mee omgaan = goede kleding en vriendjes hebben er ook geen problemen mee = lekker zacht. En die knappe  modellen en bloggers lopen ook met striae en cellulite, dus wat is echt?  Waar maken we ons druk over? Je bent de perfecte jij. Wees tevreden met jouw kleine schoonheids’foutjes’, want die maken jou bijzonder. Zo is er nu The Nu Project, waar echte mensen centraal staan. Naakte vrouwen met hun normale lichamen. Scheve borsten, pondje meer, pondje minder. Gewoon, echt. Me like. You are beautiful. Just the way you are.
The Nu Project.com

Awake Chocolate
Oppeppende chocoladerepen met cafeïne. Nu las ik dit verhaal op Culy en tot mijn verbazing zit er cafeïne in alle chocolade. Maar in de meeste maar zeer weinig. In de reep van Awake zit evenveel als in een kop koffie. Nu lust ik niet graag koffie (alleen met veel melk zoals Cappuccino of Latte Macchiato), maar chocolade gaat er altijd wel. Maar ja, caloriebommetje is het wel met 230 calorieën. Een Snickers of Mars, maar dan met nog een beetje wake-up power er in. Ik ga het wel een keer proberen. Jullie?

3D gips en koffiekunst
3D is zo 2013. De 3D printer, mijn hemel wat kan die veel! We kunnen straks kunstwerpen en voorwerpen printen. Dan gaan we niet meer naar de winkel, maar kopen we online grondstoffen die we in onze printer kunnen stoppen. Mijn vriend heeft op de TU Eindhoven al een paar keer met een apparaat gewerkt. Hier alvast een voorbeeld van een 3D print product die wel erg handig is, de 3D gipsarm! Jake Evill bedacht deze gipsarm, omdat het zo irritant is als je gips om hebt en jeuk krijgt. Probleem opgelost!
Oh, maar nog meer 3D nieuws. Dit keer niet met een 3D printer, maar gewoon door food kunstenaars (you guys know I loooove food). De kunstwerken van Kazuki Yamamoto zijn echt het bekijken waard. Wie wil er geen giraffe in de cappuccino?


Bron Foto

About the author

Marleen

View all posts