Shoplog

Ik koop eigenlijk best vaak dingen, maar om dat te delen op mijn blog vergeet ik altijd. Dan nu maar een shoplog zonder datum – of ik ze nu 2 maanden geleden of gisteren heb gekocht -, sommige zonder locatie – hoe die winkel in Italië heette, no idea – maar wel met mooie dingen. Ook leuk toch?

DSC_1177

Dankzij jullie bloggers weet ik dat HEMA hele mooi spullen verkoopt! Ik ga niet meer naar school, maar notebooks, bookmarks en stempels kan ik altijd gebruiken!

DSC_1182

DSC_1185

DSC_1117

The Hitchhiker’s Guide To The Galaxy is mijn favoriete komische film aller tijden (uiteraard weet ik dat het een boek is, die verfilmd is). Ik ben zo dol op Engelse humor, dat droge en sarcastische, dat is mijn stijl. Dionne schreef op haar blog een over het boek en de wijsheid die ze er uit haalde. Met daarbij een linkje naar deze omnibus van de schrijver van deze Guide, omdat hij in de aanbieding was. Nu wil ik die boeken al heel lang lezen. Dus tadaaa, gekocht via bol.com! 

DSC_0014

Bijna Lowlands, bijna Lowlands, zin in Lowlands! Voor de 8e keer ga ik dit festival bezoeken. Dit jaar wil ik het nog praktischer doen dan voorheen. Hoe neem ik een picknickkleed, vestje, zonnebril en programmaboekje mee? In deze rugzak! Want: ideaal om mee te springen, dansen en hossen. En dat is met een schoudertas vaak niet erg praktisch. En om alles nu in de tent te laten of telkens heen en weer te lopen is ook zo wat… Gekocht bij Sacha!

DSC_0025

Jullie zagen dit al bij mijn wishlist. Hij is binnen! En nog leuker dan ik al dacht. Gekocht bij bol.com.

DSC_0006

Aanbieding, yay! Kennen jullie de website Shopvip.com? Nou, ik wel! En ik heb er al veel designerstuff voor een prikkie gekocht. Deze guess ketting kostte dan ook geen drol, maar hij is supermooi met rosegoud en een huidkleurig (lijkt meer grijs op deze foto) bandje. Als je je gaat aanmelden bij Shopvip, wil je het dan doen via deze link, dan krijg ik bonuspuntjes, hihi.

DSC_1087

About the author

Marleen

View all posts