Speciale hamburgers bij Ingeburgerd Zwolle – Lekkerplek

Een hamburger saai? Dan moet je vooral eens gaan eten bij Ingeburgerd in Zwolle. Daar staan zoveel hamburgers op het menu, dat je zeker iets speciaals vindt. Wat dacht je van de vegetarische buffelo bill met een Portobello als hamburger? Het verwend varkentje met pulled pork? Of a-sociaal, een dubbele rundvleesburger?


Fijne sfeer  

De sfeer in het restaurant basic en hip met simpele, stoere tafels en stoelen. Betegelde muren, de hamburgers op mooie borden of een trendy plankje.

Goede prijs

De hamburgers variëren in prijs van 7 tot 14 euro. Ze vullen behoorlijk, maar er zijn mogelijkheden voor voor- en bijgerechten. En een lekkere taart na. Voor ieder wat wils en alles even lekker. De grappige namen als truffeltrut en brie-gitte bardot. Ik nam een simpel instapmodelletje (rundvlees / sla / tomaat / augurk / rode ui / tomatensalsa) en koos een van de vele biertjes. Keuzestress: zeker, maar elke hap zag er goed uit.

Een aanrader voor iedereen die een dagje Zwolle doet of diehard blauwvinger is.

Meer weten over Ingeburgerd?

Ingeburgerd Zwolle

Zoek je een lekkerplek in Utrecht? Voor een klein prijsje? Bezoek dan Boslust.

About the author

Marleen

View all posts