Inspiratiebron: volgers en friends

Wow, ik heb de 1400 volgers op Twitter gehaald! Ongelooflijk wat een hoop! En dat zonder een succesvolle blog – lol. Bedankt lieverds, heel erg bedankt! Ik ben wel benieuwd waarom deze 1400 mensen mij willen volgen. Volg jij mij op Twitter? Zo ja, waarom?

Anyway, ik heb natuurlijk nog veel meer social media kanalen waarop je mij kan volgen, retweeten, bevrienden, ontvrienden, bekijken en oordelen. Hieronder geef ik een overzicht, enerzijds zodat jullie mij leren kennen, anderzijds om jullie inspiratie te geven.
Ik volg ook graag andere mensen, alles draait om inspiratie. Wat jou bezig houdt, geeft mij weer inspiratie voor bijvoorbeeld mijn blog, voor mijn fotografie, voor mijn schrijfsels. Dus comment hieronder waarom ik op jouw social media profielen moet kijken?

Bloglovin
Ik ben nog erg nieuw in blogland – niet geheel waar, jaren terug had een succesvolle blog, maar nu ben ik opnieuw begonnen. Ik ben ook nog op zoek naar de richting waar ik heen wilt. Via bloglovin volg ik veel blogs en regelmatig komen er nieuwe bij. Heel soms verwijder ik een blog, als ik niet de inspriratie krijg ik die ik zoek. Mijn speurtocht naar inspiratie heeft in een paar dagen 8 volgers opgeleverd. Dat is mijn meer dan mijn eigen blog heeft (18).
Mijn blog
Mijn account

Instagram
Ook hier ben ik weer opnieuw begonnen. Instagram vind ik erg leuk. Ik ben mij nu veel meer bewust van de schoonheden om mij heen. Het zit in de kleine dingen, een glimlach van een kind, een regenboog, een lekkere maaltijd, een mooie bloem tussen het onkruid. Dat soort dingen.
Mijn instagram

Mijn inspiratie:
foto

Twitter
Okay, eerlijk is eerlijk, ik zit al heul lang op Twitter en volg ook best veel mensen. Ik zoek op Twitter naar mensen die uniek, eerlijk en oprecht zijn en met interessante dingen komen. Interessante liedjes, films, outfits, recepten, nieuws en evenementen. En in Nederland zitten heel veel leuke mensen!
Mijn Twitter

Facebook
Facebook vind ik eigenlijk helemaal niet leuk! Want mensen zijn zo eenzijdig, iedereen vertelt het beste verhaal van zichzelf. Niemand zegt ooit op Facebook: ik voel mij rot. Het gaat om leuke uitjes, mooie foto’s, gezelligheid, de gaafste nieuwe spullen etc. En toch haal ik inspiratie uit Facebook, door middel van likes. Van elk onderwerp is wel een pagina aangemaakt die je kan liken. De leukste pagina’s komen regelmatig met nieuws. Heb je die nailart van nutella al gezien? Of the Urban Salad bar van Culy?
Mijn facebookpagina van daddyslittledefect.nl

Pinterest
Pinterest is één bron van inspiratie. Je vindt er werkelijk alles. Ik haal er vooral foodporn af, outfits en Do It Yourself ideeën.
Mijn borden

Lookbook & Polyvore
Voor fashion outfits surf ik graag langs deze twee sites. Wat zijn sommige mensen toch ontzettend fashionable! Ik heb een eigen stijl, maar uniek zou ik het niet noemen. Ik ontwikkel mij graag, daarom kijk ik op deze site. Voor inspiratie, maar ook om te zien wat mensen interesseert. Welke trends worden hot, welke blijven achter. Wat is uniek en wat wordt te populair. Ik schrijf weinig over fashion op mijn blog, omdat ik denk dat er 1001 blogs zijn met betere fashiontips, maar mocht er interesse zijn, hoor ik het graag.
Mijn lookbook hypes
Mijn kledingkast
Mijn eigen outfits, lang lang geleden

Last.fm & Spotify
Muziek is ‘zeg maar’ echt ‘mijn ding’. Ik wil graag nieuwe muziek horen, elke dag weer. Het geeft mij inspiratie en energie. Last.fm gebruik al bijna 8 jaar als inspiratiebron, naast YouTube. Op Twitter plaats ik musictweets met de nieuwste songs en op Spotify zet ik ze in een lijst.
Dit luister ik nu
Dit luister jij straks

Waar haal jij inspiratie vandaan? En waar plaats je het?

About the author

Marleen

View all posts