Leesmarathon update!

Lezen in de trein, heerlijk! Als mensen zeggen dat we niet meer lezen, zal ik ze wijzen op het openbaar vervoer (en op campings). Daar lezen zoveel mensen, met de neus op e-readers, in boeken, tijdschriften, kranten. Vrijwel iedereen zit met iets in de handen.

Ja, in de ochtend (ik zat maandag- en dinsdagochtend al om half 7 in de trein), ligt vrijwel iedereen in een diepe coma. Maar zo gauw we moesten overstappen in de bus, verschenen de e-readers en boeken weer. Ik heb stiekem gekeken wat de rest las, het waren voornamelijk chicklits en vrouwentijdschriften. De mannen hadden dikke pullen, thrillers.

Ik zelf zit met een Engelstalig boek op schoot ‘The Woman Who Went To Bed For a Year’. Engels, dus ik lees het een stuk minder snel dan normaal. Na 2,5 dag zit ik pas op de helft, maar gelukkig moet ik morgen weer lang reizen (vandaag moest ik slechts 20 minuten met overstappen). Dan hoop ik weer veel pagina’s te verslinden.

Hoe gaat het met jullie?

Mijn leesplekken

Schermafbeelding 2013-07-31 om 21.12.59 Schermafbeelding 2013-07-29 om 21.13.16

About the author

Marleen

View all posts