Home inspiration The Hunger Games

Dan zit ik weer films te kijken en roep ik opeens: “Wat een gave lampen!” of “Die stoel wil ik ook!” Zo ook tijdens The Hunger Games, die  ik nu pas zag. Wat een akelige film, maar ook akelig goed (vast niet zo goed als de boeken). Binnenkort komt deel 2 uit, yay. Maar graag wil ik met jullie mijn home inspiratie laten zien. Denk: gave penthouse uit deel 1. Lekker futuristisch.


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto

WINACTIE!

Over futuristisch en modern gesproken, mijn gave winactie al gezien? Win een lamp! Doe ook mee, je hoeft alleen maar te reageren om kans te maken om te winnen!!

About the author

Marleen

View all posts

1 Comment

  • Hmm, ik weet niet hoor. Ik zou er wel een weekje willen zijn denk ik, maar dan toch teruggaan naar iets gezelligers. Hoewel die ‘stapelbedden’ er wel leuk uitzien. Lekker keten met vriendinnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *