Tuin inspiratie

“Wij zijn al vrienden met jullie onkruid!” De tweede ontmoeting met de buren was een hartelijke. En nee, hoe lullig het ook klinkt, ze vonden het niet nodig dat wij nog snel voor de herfst de tuin gingen verbouwen. “Lekker laten doodvriezen en dan in het voorjaar aan de slag!” Dus dat hebben we braaf gedaan (behalve dat het vrij weinig gevroren heeft). En toen werd het maart. Voorjaar.

En nu moeten we aan de bak. We hebben een kleine, stadse tuin met een groot terras en een schuur. Wat gaan we daarmee doen? De eersteĀ onkruid is uit de tuin, we hebben het opgemeten en langs de Praxis geweest, prijzen opgezocht en plannen gemaakt. Dus binnenkort moeten we aan de bakā€¦

Maar eerst: wat zijn onze inspiratiebronnen voor de tuin? Uiteraard weer modern, strak, maar ruimte voor kruiden en bloemen


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto


Bron foto

Heb jij een tuin? Wat is jouw tuinstijl?

About the author

Marleen

View all posts