Als ik veel geld had, zou ik dit kopen (Marktplaatsvondsten)

Ik ben op zoek naar een bureau en klein (lade)kastje voor op mijn zolder. Op zolder wil ik een rommelhoekje maken met mijn vintageverzamelingen en DIY knutselspulletjes. Voor mijn verjaardag krijg ik een naaimachine, dus ik moet ook daarvoor ruimte maken. Op marktplaats vind ik mooie exemplaren, maar sommigen zijn wel erg buiten mijn budget.

Toch wil ik ze met jullie delen. Wie weet zijn jullie wel miljonairs met smaak of heb je ruimte in jouw budget? Want dan MOET je dit zeker kopen! En anders lekker kijken en genieten, zoals ik. Allen te koop in de omgeving van Arnhem, want daar woon ik.


Advertentie verkoper

Oh hallo lekkere jaren’ 70 oranje bureaustoel met moderne achterkant? Waarom kom jij niet mee naar huis? Omdat de prijs 300 euro is voor het tweetal. Wel een gaaf exemplaar om naar te kijken toch?


Advertentie verkoper

Ik ben verliefd. Deze postkamerkast met bureau en kruk is zo industrieel en vintage, ideaal voor mijn zolderkamer. Ik heb de prijs niet opgevraagd, maar anderen op marktplaats gaan weg voor meer dan 1000 euro! Dus tja, een droom.


Advertentie verkoper

Hoe gaaf is deze schoolbank! Letterlijk oldskool! Opzich valt de prijs reuze mee, 99 euries. Maar helaas heb ik er geen ruimte/functie voor. Want oooh, wat is dit schattig.


Advertentie verkoper

Industrieel, fel gekleurd, jaren ’70. Dit stalen retro bureautje heeft twee lades en van alle gemakken voorzien. I like. Voor 100 euro is hij van jou!


Advertentie verkoper

Voor 250 euro krijg je dit jaren ’50 bureautje. Hij is slechts één meter breed. Een echt Deens design en we weten allemaal hoe dol ik ben op Scandinavische stijlen. Met drie lades en handige greepjes een ideaal bureau voor mijn hoekje. Maar die prijs, helaas niet voor mij.


Advertentie verkoper

Deze stalen stoelen zitten misschien niet het lekkerst (zonder leuke kussens), maar zijn uberstijlvol! Strak, industrieel en modern. Je kan er 4 kopen voor 500 euro.

About the author

Marleen

View all posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *