Disclaimer

Door mijn blog te bezoeken, stem je in met deze disclaimer 🙂

Copyright
Alle artikelen die op deze blog staan zijn geschreven door Marleen en alleen Marleen. De teksten van deze blog mogelijk niet zomaar worden overgenomen, zonder link naar deze blog of toestemming van de schrijfster.

Gratis producten
Product en andere reviews zijn mijn eigen mening. Indien ik het product gratis heb ontvangen, dan zal dit in de inleiding al genoemd worden. Ook in deze artikelen zal mijn eerlijke mening verteld worden.

Betaalde artikelen
Heb ik het artikel geschreven in opdracht van of krijg ik er voor betaald? Dan vind je het woord ‘advertorial (bij een reclamestuk)’ of het zinnetje ‘in samenwerking met’ (nog steeds eigen mening & zelfbedacht onderwerp, maar in samenwerking met het bedrijf dat ik noem) onderaan het artikel. Ik werk alleen met bedrijven samen die ook echt bij mijn blog en doelgroep passen.

Ik werk nog niet veel met adverteerders en bedrijven samen. Als ik een artikel over een boek/film/cd schrijf, link ik deze vaak naar Bol.com. Wanneer iemand via die link een aankoop doet, krijg ik een klein deel. Voorheen linkte ik ook altijd al naar Bol.com, maar nu zijn deze links gekoppeld aan mijn eigen profiel. Heel misschien levert dit nog een kleine bijdrage op en dat is nooit verkeerd toch 🙂

Privacy lezers
Gegevens van bezoekers zal ik niet doorverkopen aan derden en ze zullen geen ongewenste mail ontvangen. Daddyslittledefect.nl is niet verantwoordelijk voor wat de bezoekers/adverteerders met de blog doen.

Ik besteed aandacht en zorg aan de inhoud van deze website. Ondanks de goede zorg is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.