DIY inspiration II

Ik ben een grote DIY blog liefhebber. Wat zijn sommige mensen creatief! Wow! Ik zelf was vroeger – lang lang geleden – ook dol op knutselen, vooral dingen voor mijn kleine, oranje/gele slaapkamer en sieraden. Maar tegenwoordig ben ik een stuk saaier. Gelukkig heb ik nu een ontwerper als vriend, dus wordt mijn creativiteit weer gestimuleerd! Hier een lijst aan dingen die ik gewoon MOET maken.
PS. Op de foto ben ik aan het IKEA’en. Dat moet ook gebeuren… 

 

Kaasplankje met schoolbordkrijt 

Via www.culy.nl

Armbanden met ijzerdraad figuren

Persoonlijke, eigen armbanden, maar niet uren prutsen met kralen en draadjes. Dat is wat ik wil. En dan komt dit idee goed van pas! Je kunt de figuurtjes aanpassen naar jouw smaak. Ben jij van de hartjes? Of wil je liever een letter van jouw vriendje dragen?

Via www.henryhappened.com

Customized Moleskine Notebook
Hebben jullie ook zoveel notebooks? Ik wel! Sommige met to do lijstjes, sommige met bepaalde onderwerpen (bijvoorbeeld DIY inspiration!) en andere vol dagboekverhalen van reizen. Maar dan is zo’n boekje halfvol en komt hij onderin de kast. Weggooien? Never! Maar te zonde om zo weg te stoppen. Dit idee van Next-Chapter lijkt mij een goede oplossing! Met zo’n mooie kaft wil ik hem wel wat prominenter in de kast zetten!

Via www.next-chapter.nl

His and hers 

Mijn vriend en ik zijn niet tevreden over de slaapkamer, we willen iets anders. Ik ben dus aan het uitzoeken wat mooi is voor aan de muren. Ik heb een prachtig idee met quotes, maar dat maakt de slaapkamer nog niet af. Gelukkig kwam ik toen deze link tegen van house of earnest. Een grappige DIY voor een HIS en HER schilderij. Weer met gaas/ijzerdraad, want wij houden van een wat industriële look. Maar wel jouw eigen silhouetten, dus persoonlijk. Me Like!

Via www.houseofearnest.com

Simpele schilderij, kleurrijk en persoonlijk
Nog een idee voor in huis – we zitten in de ‘muurperiode’ – een zelfgemaakt schilderij. Ik ben alleen geen schilder. Maar met deze tips van abeautifulmess wordt iedereen een kunstenares. Nou ja, een goede poging tot dan. Met de kleuren die passen bij jouw interieur. Wil ik zeker proberen.

Via Abeautifulmess.com

Jullie nog leuke DIY tips/blogs gezien?About the author

Marleen

View all posts