Food inspiration

Ik heb een mapje op mijn computer genaamd ‘Food inspiration’. Daarin geen recepten – die staan in het mapje recepten – maar keukenartikelen, nieuwe smaakvolle producten en leuke restaurants. Ik deel een paar van mijn favorieten.


Bron foto Cuppow.com

Cuppow
Ik ben dol op yoghurt met muesli, maar dat is lastig eten in de trein, dus koop ik altijd van die voorverpakte pakjes = niet gezond. En ik ben lichtelijk verslaafd aan hummus/humus/humous. Met komkommer, wortels, op brood of met tucjes. Maar altijd een volle pot in de tas – die ook te warm wordt – is niet echt praktisch. Gelukkig hebben ze in Amerika de Cuppow bedacht. In grote pot doe je het ‘vaste’ eten, in het bakje dat er in komt te hangen ‘het vloeibare gedeelte’. Ideaal meenemen door de schoefdeksel. Must have.
8 dollar via Cuppow.com


Bron foto Quirky.com

Poppit houdt groenten vers
Dit product van Quirky zou een uitkomst zijn in mijn koelkast. Vaak genoeg maak ik maaltijden met verschillende groenten. Maar dan heb ik lang niet altijd het gehele stuk groente nodig. Dan doe ik de halve tomaat/paprika in een boterhamzakje. Maar hoe lang blijft dat goed? Er komt toch lucht bij. Met deze poppit is dat niet meer zo. Deze vaatwasserbestendige platte houdertjes, kunnen elk stuk groente bewaren. Je stopt de afgesneden kant in de poppit, klapt hem dicht en tada, luchtdicht en veilig bewaren.
2 voor 12 dollar via Quirky.com


Bron foto Culy.nl

Grammaticaal servies
De kriebels als mensen your sweet in plaats van you are sweet schrijven? En wat is het verschil tussen its, it is en it’s? Leer het met dit servies. En als je het allemaal wel weet, is het tenminste net weer wat anders in de kastjes dan die vierkante porseleinen borden toch?
Vier borden €37,37 via Modcloth.com


Bron foto Want.nl

Bloeddorstige snijplank
Ik hou van die gekke gadgets. Dingen die logisch zijn, maar toch ook niet kloppen. Want snijden en bloed zijn helaas een veel voorkomende combinatie. Maar op een snijplank is dat toch wel erg luguber. Maar hij is wel mooi…
17 pond via Mzube.co.uk


Bron foto culy.nl

Stokbroodtasje
Hoe heb ik ooit zonder gekund? Die dingen zijn immers altijd te lang voor in een normale tas… En verkrijgbaar in vele kleurtjes. En ja, het is prijzig en niet vaak te gebruiken. Ongeveer 35 euro via deze site.


Bron foto Culy.nl

Pers voor gevulde hamburgers
Handig! Een pannetje waar je vlees in stopt, groenten en kaas en dan hoppa, gevulde hamburger! En dat voor maar 15 euro?
Via williams-sonoma.com

About the author

Marleen

View all posts