Mijn blog uit 2000

En daar stond hij, op zolder, tussen de gevulde notitieboekjes, vriendenboekjes en poesiealbums. Daar stond jij, dagboek uit 2000. En wat heb ik met plezier gelezen wat je vertelde. Hoewel je een dagboek nooit moet delen, ga ik dat wel doen. Het is 13 jaar later, ik ben 13 (en een half) jaar ouder. Jij was 13. De verhalen, het had een blog kunnen zijn als ik toen al internet (waaaat? had je geen internet toen?!?) had gehad. 

18-03-2000 

Mijn naam is Marleen en ik ben 13 jaar. Ik zit in een hele coole klas met hele coole kinderen. Er zitten vooral veel knappe jongens in mijn klas. Ik was eerst verliefd op T., maar nu niet meer. Ik vind W. een lekker ding. Maar meer dan een knap uiterlijk zal hij wel niet zijn. Mijn beste vriendin ken ik al 9 jaar. Ze heeft nu een vriendje M., een hele dikke jongen, maar hij is vast heel aardig. Ik heb nog nooit echt verkering gehad, maar heb ik ook niet zo’n behoefte aan.

Ik wil later iets met acteren, dansen en/of zingen doen. Maar ik ben nog jong, dus dit kan zo veranderen. Ik vind het gewoon heel leuk. Ik zit helaas nog niet in een bandje, maar wil wel graag. Muziek is heel belangrijk voor mij.  Ik kijk heel vaak naar TMF, MTV, The Box en BBC (top of the Pops en Live & Kicking).  Ik vind heel veel liedjes leuk. Eén moment, ik ga even zingen. Destiny’s Child – Say My Name was er op. Dat vind ik een hele goede groep. Voor de rest vind ik Bomfunk MC’s, Five, ‘N Sync, Westlife, A1, Britney Spears, Mandy Moore en Blink 182 (en nog veel meer!) leuk.

foto 2

Ik kijk graag TV, zoals series. Dawson’s Creek, Roswell, Angel, Heartbreak High, Charmed, Friends en vooral veel TMF, daar kijk ik na. Ik lees ook veel boeken en tijdschriften en schrijf verhalen (Blink 182 is er nu op!), gedichten, gesprekken (toneelstukken) en liedjes. Ik doe ook nog VWO, dus moet ook nog veel huiswerk maken. Ik hou ook van sport. Volleybal, basketbal, voetbal, dansen en nog vele andere sporten. Ik doe nu vooral aan volleybal, waar ik al 7 jaar op zit. We staat tot nu toe eerste! Ik schrijf brieven en doe mee aan prijsvragen. Ik hou ook van vakantie, disko, spelletjes, zwemmen, beachvolleybal enz. We gaan bijna altijd naar Frankrijk op vakantie.

Nog even mijzelf beschrijven kwa uiterlijk. Ik ben 1 meter 60 groot (best klein dus) en weeg tussen de 50 en 53 kilo. Ik ben dus niet echt slank, maar ook niet dik. Draag kleding volgens de mode, heb bruin haar (bijna) altijd in een staart en blauwe ogen. OK. Nu het dagboek.

Gisteren ben ik naar school gegaan. Het verliep eerst niet zo goed, maar dat veranderd wel weer. Heb daarna mee gedaan aan een wiskunde wedstrijd (ben ik heeeel slecht in, maar we hebben alles samen gedaan, met vriendinnen). En ‘s avonds naar een vriendin geweest (D. gaf een feestje!). Daar gingen we piano spelen, tafelvoetballen, een leuke film kijken, veel eten en praten en gek doen. We hadden het over bij welke film je hebt gehuild. Ik zei Leeuwenkoning, iemand anders zei Belle & het Beest en toen zei V. opeens “Dombo!” Dat was wel heel schattig en grappig. Ik zie je. Ik moet nu stoppen.

Love ya! En van Nick Wechsler = een acteur uit Roswell).

 

Gedicht
Diep in mijn hart
Zit de pijn
Waar niemand bij kom

Diep in mijn hart
Zit een geheim
Waar niemand vanaf weet

Diep in mijn hart
Heb ik het fijn
Tolt de wereld in het rond

Diep in mijn hart
Ben ik te klein
Dat ik de pijn vergeet

 

Beroemde jongens top 10


 

Notes:

 • Ik heb geen idee wie W. is/was. Ik heb hem net even gegooglet, hij is nog steeds knap. M. heb ik ook gegooglet en die herkende ik meteen. Niet meer dik trouwens.
 • Wilde ik musicalster worden? Dat is niets geworden. Ook heb ik nooit in een bandje gespeeld. Dansen ben ik net pas mee begonnen! Toch nog iets. Misschien moet ik nu ook maar gaan zingen en acteren?
 • Een hele rij aan popacts. Blink 182 vind ik nog steeds leuk. Beetje vreemde eend in de groep trouwens.
 • Toen was ik ook al zo druk met ‘alles’. Maar dat ‘schrijven’ is altijd gebleven. Net zoals die passie voor muziek.
 • Dat houden van sport. Euh. Ja, dat is wel anders geworden. Ik heb 8 jaar lang op volleybal gezeten. We zijn dat jaar inderdaad kampioen geworden. Vooral niet zeggen dat het in de laagste poule was…
 • Weinig spelfouten, maar disko met een K en metrioriet zijn wel heel bijzonder. Oeps.
 • Ik ben vrij weinig gegroeid, maar zou nu best weer 53 kilo willen wegen hoor, haha.
 • Die verjaardag kan ik mij nog herinneren, ook die wiskunde wedstrijd. En Nick Wechsler, die kennen jullie vast alleen als Jack van Revenge. Nog steeds knap trouwens, haha.
 • Top 10 jongens. Ik hield van pretty boys met boterhamkapsels. Oef. Ik heb trouwens ook weinig met blonde jongens.

 

About the author

Marleen

View all posts

4 Comments

 • Haha, super leuk om te lezen 😀 Van Five en Westlife was ik ook altijd fan en ik keek ook altijd naar TMF en The Box en Fox Kids toen ook nog, haha :’D

  Gek dat alles zo kan veranderen in zo’n korte tijd. En geen internet, waaatt, dat kan je je nu toch al helemaal niet meer voorstellen, hihi ^^

 • Haha dit is zo grappig en schattig tegelijk! Hoe leuk is het om dit terug te lezen na zoveel jaar he. Ik vind er ook een soort onbezorgdheid uit spreken waar ik bijna jaloers op ben nu. Heerlijk toch, zo bezig zijn met knappe jongens, feestjes, afspreken met vriendinnen en huiswerk 😉

 • hahahah zo grappig dit! Ik heb zelf ook jaren lang geschreven. Volgens mij stamt mijn eerste dagboek die ik nog heb uit 1998! In een wat later dagboek, roud met glitters (OMG) heb ik staan dat ik met iemand voor het eerst heb gezoend, hilarisch tot in de detail! haahah.

  liefs,
  Kim

  http://www.vintageandbeauty.com

 • Hahaha dit is echt heel grappig om te lezen. Leuk ook om zo herinneringen op te halen. Ik begon vroeger ook altijd in dagboeken, maar na een week vergat ik het ding weer of had ik geen zin meer ^^.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *