Shoplog Snuffelmarkt vondsten

Bijna ieder weekend staat er wel iets met home design op de planning. Ik vind het heerlijk om te snuffelen tussen design spulletjes, huis decoratie accessoires. Maar tweedehands vond ik nog lastig. Waar let je op? Wat is voor mij te duur en wat is een koopje? Vandaag ging op pad. Met een wish list aan mooie spulletjes, pak euro’s en veel zin. Op naar de Gelredome voor een snuffelmarkt.

Old skool camera

DSC_1256

DSC_1253

Liefde! Ik heb zoveel liefde voor oude camera’s. Ik heb ook een mooi exemplaar gekregen van mijn moeder. Deze zag ik liggen en toen ik naar de prijs vroeg, heb ik hem meteen van blijdschap in de lucht gegooid. 2 euro. Voor 50 cent kreeg ik er twee flitsers bij. Dat komt doordat deze camera tussen 1968 en 1976 ontelbare keren over de toonbank ging. Maakt hem niet minder leuk! Er zit nog een rolletje in, dus ben benieuwd wat ik te zien krijg als ik het ontwikkel… Hopelijk geen blote oude mannen, hoewel, dan is het kunst! Haha.

Vintage wekker

DSC_1267 DSC_1263 DSC_1262

Verliefd. Hopeloos verliefd was ik op dit wekkertje. Ik kwam er eerder al een mintgroene tegen, maar die was veel te beschadigd voor 8 euro. Deze is licht beschadigd, maar werkt nog als een trein. De verkoper liet mij de wekker vasthouden en testen en het zachte getik en het gerinkel, ik was verliefd. Omdat hij 12 euro was, ben ik nog een stukje gaan lopen om na te denken. Maar hij bleef in mijn gedachten, dus ik rende terug. Ik vroeg of 10 euro ook goed was. De vrouw twijfelde (als ik ebay mag geloven, begrijp ik waarom), maar de man had een zwak voor schattige meisjes, dus tadaa. Van mij <3

Retro radio 

DSC_1248

Geen vintage, maar wel een leuke retro look deze radio van Tom Tec. Hij was 12,50, maar voor een tientje wilde ik hem wel meenemen. Vooral voor de cuteheid, want volgens mij is hij in de winkel niet veel goedkoper.

Mandje voor dekens

DSC_0002

Op de woonbeurs zag ik leuke mandjes van 101 woonideeën. Helaas waren ze in Arnhem al uitverkocht. Maar toen kwam ik vandaag dit mandje tegen. Een oud boodschappenmandje. Ideaal voor waar ik hem voor bedacht had: een mandje voor fleecedekens. Tien euro vond ik wel wat duur, maar gelukkig ging de man akkoord voor 7,50. Ik kan afdingen mensen!

 Verder kocht ik nog:

Geen rommelmarkt zonder mijn Donald Duck’jes. Ik kocht er 5 voor 1 euro.
Het boek ‘Ik was twaalf en fietste naar school’. Ik wilde deze altijd al hebben. Dit boek was maar 3 euro op de snuffelmarkt en in geweldige staat.
Een dienblad. Van mooi oud hout, voor 2 euro 50. Ik ga hem denk ik wel pimpel. Ideaal voor tijdens verjaardagen, maar ook gewoon als onderzetter voor bijvoorbeeld kaarsjes.

DSC_1268

Wat zijn jullie laatste snuffelmarkt vondsten?

 

 

About the author

Marleen

View all posts

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *