Top 10 albums

Als muziekjournalist word je aan het einde van het jaar gevraagd om een top 10 in te leveren van de beste albums van het afgelopen jaar. Met mijn lijst en die van vele anderen, werden de top 10 lijsten van Festivalinfo en ThePostOnline gemaakt. Wat was mijn top 10?

1. Editors – Weight of Your Love

2. The National – Trouble Will Find Me

3. Daughter – If You Leave

4. Bastille – Bad Blood

5. The Boxer Rebellion – Promises

6. Arctic Monkeys – AM

7. Woodkid – The Golden Age

8. Miles Kane – Don’t Forget Who You Are

9. Twenty One Pilots – Vessel

10. Michaël Prins – Rivertown Fairytales

Waarom deze lijst? Omdat dit de albums waren die mij blij en gelukkig maakten, albums die mij ontroerden en albums die roadtrips veel gezelliger maakten. Natuurlijk waren er meer, maar je moet tot een top 10 komen.

About the author

Marleen

View all posts