Curated shopping

Curated shopping is een term dat sinds een jaar of twee steeds meer wordt gebruikt. Het is een nieuwe vorm van e-commerce. Je kiest op een abonnement op een site. Vervolgens krijg je elke maand of kwartaal een cadeautje! Want wat is er nou leuker dan cadeautjes krijgen? Een verrassing? Ik heb mij meteen aangemeld voor

Curate
Een Nederlandse website waar je uit topbloggers kan kiezen. Deze topbloggers zoeken 1 keer per kwartaal een toffe gadget/cadeau/beautyproduct/boek voor jou uit. Van zonnebrillen tot aan parfum, van een mini-robot tot een set vol cupcakes benodigheden. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar het is altijd nieuw of vintage, uniek in zijn soort. Je krijgt echt het nieuwste van het nieuwste. Ik heb gekozen voor een groep van mensen die voor mij een cadeautje mogen uitzoeken. Zo weet ik niet of ik een beautyproduct krijgt of iets om mijn kookkunsten mee op te leuken. Verrassing! Helaas moet ik tot september wachten voor de eerste verrasssing.
25,00 per kwartaal (excl. 4 euro verzendkosten)
www.curated.nl

Glossyboxglossybox7
De fashionista’s onder ons kennen Glossybox waarschijnlijk allang en hebben al diverse boxen in de brievenbus gehad. Unieke en splinternieuwe beautyproducten. Om uit te proberen en om te promoten. Van grote merken tot de nieuwelingen op de markt. Allemaal uitgezocht door mensen die verstand hebben van goede producten. Je kunt kiezen tussen abonnementen van een maand tot een jaar. Bij een maand is het maandelijks opzegbaar, bij een langdurig abonnement spaar je geld uit. Maar zit je een maand krap bij kas… Ik heb mij nog niet aangemeld, maar ga ik zeker nog doen. Hebben jullie al een abonnement? Is het een aanrader?
14,95 bij een maandabonnement, inclusief verzendkosten
www.glossybox.nl

De Beebox
Ik ken steeds meer mensen die de Beebox bestellen. In mijn omgeving zijn ze allemaal erg van het koken en eten, maar vooral vers en het liefste biologisch. Bij een abonnement op de Beebox krijg je groente, fruit en vlees vers van het land. Van de boeren uit jouw omgeving. En dat is een stuk smaakvoller. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een abonnement op alleen groente en fruit, voor 2 of 4 personen. Een abonnement met vlees, eieren en melk erbij is ook mogelijk. En voor grote gezinnen of organisaties hebben ze een koksbox. Op dit moment bezorgen ze wekelijks in de regio van Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, ’t Gooi, Houten, Leerdam, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug en Zeist, maar als je jouw eigen regio aanmeld, dan gaan ze daar ook beginnen (vanaf 50 aanmeldingen). Iemand zin om mee te doen in Arnhem? De Beebox is dus wekelijks, vanaf 25 tot 60 euro. En je krijgt er meteen recepten bij!
Vanaf 25 euro, groente en fruit 2 personen, tot 60 euro voor 6 personen (inclusief recepten voor 3 hele maaltijden), wekelijks abonnement, altijd opzegbaar.
www.thebeebox.nl

Wie kent nog meer van deze sites?

 

Follow my blog with Bloglovin

About the author

Marleen

View all posts