De Sheldon vouwplank

Ik ben een erg grote fan van The Big Bang Theory, maar eerlijk gezegd ben ik pas laat in aanraking gekomen met de serie. Ik heb soms fases dat ik Sitcoms helemaal niets vind, zoals de afgelopen jaren. Maar nu zit de vooravond vol met relaxte series die je met een half oog tijdens het koken kan kijken. Voor The Big Bang Theory ga ik bewust zitten. Inmiddels heb ik alle afleveringen wel gezien, maar ik blijf er om lachen. Hardop.

Een scène blijft mij altijd bij. Een scène waarin Sheldon en Penny in het washok staan. De scene met de vouwplank.

Ik vind die vouwplank zo geniaal! Ik ben namelijk dol op wassen, maar strijken, nah, liever niet. Mijn collega’s beginnen dan over dat ze goed kunnen vouwen (of hun man) en dat vouwen het halve werk is. Mijn vriend en ik hebben dit probleem opgelost met een inloopkast met voornamelijk hangers. Maar toch, soms moeten er een paar dingen opgevouwen/gladgestreken worden. Zou deze plank echt handig zijn? Ik doe de test en koop de plank voor 19,90 bij bol.com (XL Commerce BV).

Allereerst; Sheldon legt het tshirt erg handig op de plank, hij vouwt namelijk de onderkant nog een keer dubbel. Dat was ik vergeten, maar then again: ik heb een veel kleiner maatje dan Sheldon.

Vervolgens is het een kwestie van links in klappen, uitklappen. Rechts inklappen en uitklappen en van onder naar boven. En tadaa, het is gevouwen. De vouwplank is van hard plastic en is niet van zeer hoge kwaliteit. Ik verwacht niet dat hij 900 keer shirts vouwen overleefd. Het is allemaal wat stroef, maar hij doet perfect wat je verwacht; het is een plank dat kleren vouwt. En dat is toch wat je zoekt?

Oftewel: handig en vooral erg grappig. Maar om eerlijk te zijn heb ik veel te weinig t-shirts om hier echt veel mee te werken. Maar het is de Sheldon vouwplank!
image-1

 

About the author

Marleen

View all posts