Bizar, maar geweldig

De meest bizarre en gave berichtjes dat ik de afgelopen week vond.

De Stratosphere Toren
Bovenop deze toren in Los Angeles van 350 meter hoog, zit een mini-attractiepark. En ja, dat is hoog! De attracties zijn vrij bizar. Je gaat op een wagen over de rand en ze laten je heel hard naar beneden vallen. De wagen stopt al na 3 seconden, maar je ziet die 300 meter grond onder je hangen. Er is een soort zweefmolen, ja 350 meter boven de grond. En natuurlijk kan je springen aan een koort (sky jumpen), 260 meter naar beneden en hebben ze een toren op de toren, die schiet je nog verder omhoog! En ik zag zelfs een achtbaan, die om de toren heen gaat. De hoogste achtbaan ter wereld.
Wie durft er mee?

Rookruimte
Dat roken dodelijk is, dat weten we uiteraard. Maar dat communiceren via tv spotjes en op pakjes, tja, in hoeverre helpt dat? Een kunstenaar bedacht wel een hele goede oplossing. Deze plafondschildering in de rookruimte is wel erg ‘met de neus op de feiten’ drukken. Heel origineel.

PandahoteL
I loooooooove panda’s! Al sinds ik een heul klein meisje was (ik ben nu nog steeds 1 meter en 62 centimeters, maar toen was ik nog veeel kleiner). Toen had ik hele lading pandaberen als knuffelbeesten. Sterker nog, inmiddels heb ik er drie… Drie als in het afgelopen jaar gekocht. En dan heb je de panda livestream, hallo briljant! Klik hier voor panda’s. Maar sommige mensen slaan een beetje door. Het panda hotel is een vier sterren hotel in, waar anders, China. Wat is er zo panda aan? Elke kamer stikt van de panda knuffelberen, panda schilderijen, tafel en stoelen met panda hoofden en – over bizar gesproken – de medewerkers van dit hotel lopen in pandapakken! Nice.

Schermafbeelding 2013-08-04 om 20.35.12

About the author

Marleen

View all posts