Me Love Food! Ik ben niet iemand die alles kan eten wat ze wil. Maar ik hou teveel van eten om het te laten staan. Het draait om gezonde keuzes en genoeg bewegen. Hier de foodsels van afgelopen maand, een klein deel uiteraard. Van welke willen jullie een recept ontvangen?
Dit waren twee gerechten van eetcafé Allerlei in Nijmegen. Stoofpotje varkenscharrelvlees en verse cheescake.
Mijn verslaving, TUC met hummus! Daarnaast een tonijnmaaltijdsalade.
Wrap tonijnsalade met verse groenten. Gevulde hamburgers – gevuld met tomaten en mozzarella.
De foto van het eindresultaat zag er niet smaakvol uit, maar was heerlijk gerecht!
Quiche bolognese. Cannelloni met spinazie en ricotta
Stokbrood met gebakken zalmfilet, kruidenmengsel en veel groente. American pancakes met nutella en blauwe bessen, vers van het land!
Gnocchi salade. Macaroni pasta met verse tomatensaus.
Ovenfriet met kruidenmix en een koude pastasalade.
Meer foodpictures vind je op mijn Instagram. Klik hierrrrr >