Eurosonic tips 2

Okay, ik geef het toe. Mijn Eurosonic lijst is te lang. Inmiddels zit ik op 36 acts. Oh help! Uiteraard ga ik ze niet allemaal zien, maar wellicht dat jij er tijd voor kan vrij maken? Want ook deze acts zijn weer bijzonder goed! 

Milky Chance
Onderstaand nummer maakt mij blij. Heel blij. Als je veel radio luistert, zal je hem al wel kennen. Hij wordt vanavond door 3voor12 gelanceerd. Ben benieuwd!

Rhodes
Rhodes bracht in oktober zijn EP Raise Your Love uit. Een prachtige EP als je mij vraagt (samenwerking met bandlid Charlie Fink van Noah en the Whale) met gevoelige nummers en een aangename en zuivere zangstem. Hij stond in het voorprogramma van Laura Marling en Rufus Wainwright, fans van deze artiesten zitten goed bij Rhodes.

Saint Raymond
Weer een jonge zanger en weer eentje die ik graag live wil zien. Want zijn liedjes zijn catchy en hij zingt zo gemakkelijk. En ja BBC is ook weer lovend over deze Two Door Cinema Club-achtige act.

Nico & Vinz
Wat een heerlijke popnummer is dit van Nico & Vinz (voorheen Envy). Er staan geen nummers van de heren op Spotify, maar YouTube toont volle zalen. Als alles zo toegankelijk is, ga ik het wel luisteren en live zien.

Brother & Bones
Een van 3FM’s paradepaardjes. Brother & Bones vind ik een fijne band. Het klinkt als een stoere versie van Mumford & Sons. Een echt Engels geluid en daar ben ik dol op.

Bo Saris
De Nederlandse Bo Saris won mijn hart niet in Idols II. En ja, ik moet toegeven dat ik nu pas door heb dat Bo Saris eigenlijk gewoon Boris Titulaer is. Zo zie je maar, zelfs een muziekfreak weet niet alles. Met The Addict wist hij mij dan eindelijk te raken. Een soulvolle stem, een heerlijke beat, een goede combinatie. Toch maar eens kijken hoe Boris live klinkt.

About the author

Marleen

View all posts