Huishoudbeurs voer

De huishoudbeurs. Waarom ga je in godsnaam naar de huishoudbeurs Marleen? Omdat het best leuk is! Nou ja, stiekem gaan we maar voor twee hallen. De huishoudelijke/make-up hal en de voedselhal. In de Foodhall kunnen we met gemak een dag rondlopen. En proeven, veel proeven. Graag wil ik delen wat voor lekkers ik heb gehad. En gekocht! 

Japanse nootjes
Bij Mitsuba hadden ze hele bijzondere japanse nootjes. Opvallend was de wasabi chips, maar die vond ik wel erg heftig. De zwarte peper zoutjes vond ik wel lekker. En de romige kaas in een pittig rondje was ook zum smullen. Hier staan we op de foto met ons bakje knabbels.

De luchtige popchips
Maar liefst 3 standjes hadden luchtige chips. Mijn favoriet: de luchtige chips hadden met tomatensmaak en zwarte peper. Hmmmmm…

Sushi pakket (5 euro)
Voor maar 5 euro kreeg ik norivellen, soja saus, een matje, sushi azijn, noodles, wasabi en sushirijst. Ik heb nog nooit sushi (say what marleen!) gemaakt, maar voor deze prijs wil ik het graag proberen. Wish me luck!

Fruit- en detoxdrankjes
Pure fruitdrankjes zijn weer helemaal hip. Puur, dus letterlijk ananassap zonder zoetstoffen. Maar doordat het wel lang houdbaar moet zijn, zit er wel iets chemisch in. Althans de nasmaak smaakt niet zo als wanneer je zelf een ananas perst. Bizar. De detoxdrankjes heb ik niet aangeraakt. Ik ga lekker voor puur vruchtensap. Dan maar snel opdrinken. Het is toch zo lekker dat het geen straf is.

Milka chocolade (3 euro)
Milka heeft weer veel nieuwe chocolade en koekjes! En laat mijn vriend nu helemaal obsessed zijn met Milka. Het is dan ook een verrassing dat dit vooral zijn mening is.

Confetti 
Deze chocoladereep bevat smarties, maar dan de neppe. Een heerlijke combinatie van de romige milka chocolade met de crunch van chocoladesnoepjes. Nu ook te koop in de supermarkt!

Bubbly
Ik wilde hier een uitgebreid verslag over schrijven, maar vriendlief had de reep al op. Euhm. Hoe smaakte het dan? Als een soort BROS met een caramellaag. Okay. 

Koetjes koekjes
Ik vond deze vorig jaar al erg lekker. Stevige biscuit met een zachte smaak en een heerlijke chocoladelaag. Voor koekjes een echte aanrader.

Chocolade cakejes
Deze cakejes van Milka zijn erg machtig, maar heerlijk. Het is een luchtige, matig kleffe cake met een romige chocoladesaus en stukjes chocolade. Ja, dit pakket was zijn geld wel waard!


Sfeerbeeld

Tikkels met caramel
Ik vind het best lekker om rond 3 uur een paar dropjes te nemen. Tikkels vind ik ook altijd echt smakelijk. Hard en stevig van buiten, zacht en smaakvol van binnen. Op de beurs hadden ze nieuwe tikkels met caramel. Die combinatie van zoet en zout vond ik niet echt aangenaam. De caramel botste nogal met het dropomhulsel.

Caloriearme pastasaus
Uiteraard stikt het op de huishoudbeurs van de dieet- en caloriearme gerechten. Zo proefde ik een caloriearme pastasaus. Maar eerlijk is eerlijk, het smaakte naar helemaal niets als je gewend bent het zelf te maken. En wil ik toch kant-en-klaar? Dan zweer ik bij Bertolli in zak. 

Wraps pakket (2,50)
Voor 2,50 kocht ik een wrap-pakket van Santa Maria met wraps, salsasaus en een zakje crunchy chicken kruiden. Normaal maak ik mijn kruidenmix zelf, maar deze crunchy chicken wilde ik graag proberen. Het was een aangename verrassing! Eerst snijd je kipfilets in kleine stukken en die rol je in de kruidenmix, die vervolgens de oven in gaat. Het resultaat: een soort chicken wrap van de bekende snackpunten. Best okay!

Risotto pakket van  Lassie (2,00)
Voor 2 euro (!) kreeg ik 2 zakken risotto, 2 opscheplepels en een paar zakjes nasi mix. Een van de zakken heb ik al geprobeerd. Dit was een snelle (?) risotto. In slechts 4 minuten was het al klaar! Kwam ik daar wel even te laat achter, want ik was rustig aan het afblussen en langzaam de boullion aan het toevoegen was… Was die risotto al zo goed als klaar! Toch was hij prima te eten, lekker romig! Vooruit dan maar.

About the author

Marleen

View all posts